Termeni şi condiţii

1. Prin utilizarea acestui website, sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare.
Accesul şi utilizarea site-ului arhiero.ro sunt supuse următoarelor condiţii de utilizare şi tuturor legilor aplicabile. Vizitând şi utilizând acest website, acceptaţi automat termenii şi condiţiile de mai jos.

2. Website-ul arhiero.ro
Termenii şi condiţiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului.

arhiero.ro poate conţine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website.

arhiero.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul şi/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

3. Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească şi să înţeleagă cât mai uşor, structurat şi rapid, informaţiile necesare şi relevante despre importanţa şi necesitatea arhivării electronice care conferă documentelor arhivate electronic - semnate electronic atât de titularul dreptului de dispoziţie, cât şi de către arhivator, plus aplicarea electronică a unei mărci acreditate de timp - aceeaşi forţă legală ca cea a documentelor tipărite semnate şi ştampilate.
Pentru ca arhiero.ro să poată garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectaţi următorii termeni de utilizare:
- WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR ÎN INTERES PERSONAL ŞI NON-COMERCIAL.
- NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICIO INFORMAŢIE (text, poze, video sau orice alt material) FĂRĂ A OBŢINE ÎN PREALABIL ACORDUL SCRIS AL ADMINISTRATORULUI WEBSITE-ULUI. - NU VEŢI MODIFICA SAU DEGRADA NICIO PARTE DIN ACEST WEBSITE, ÎN AFARĂ DE PĂRŢILE UNDE AVEŢI ACCES LEGAL ŞI PRESTABILIT.
- NU VEŢI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMAŢII CARE POT INDUCE ÎN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc).
- VEŢI RESPECTA TERMENII ŞI CONDIŢIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.
Pentru a avea acces la anumite pagini şi/sau elemente ale acestui website, trebuie să vă creaţi un cont arhiero.ro. Contul se va utiliza doar în scopul pentru care a fost permisă crearea lui. Dumneavoastră sunteţi singurul răspunzător de utilizarea contului dumneavoastră.

arhiero.ro nu-şi asumă răspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvată a contului. Dumneavoastră sunteţi singurul răspunzător pentru daunele cauzate atât website-ului, cât şi altora, prin utilizarea neautorizată.
În calitate de utilizator cu sau fără cont, sunteţi de acord să nu folosiţi niciun program, aplicaţie sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării website-ului. Sunteţi singurul răspunzător pentru activitatea desfăşurată pe acest website.

4. Drepturile proprietăţii intelectuale
Conţinutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informaţional. Conţinutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licenţiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică arhiero.ro . Sunteţi de acord să nu folosiţi, copiaţi, distribuiţi conţinutul acestui website în scop comercial.
arhiero.ro îşi rezervă toate drepturile pentru conţinutul acestui website.
Sunteţi conştient şi de acord că, postând materiale pe acest website, cedaţi către arhiero.ro toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, închirierea, împrumutul, reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea, transmiterea pe cablu, realizarea de materiale derivate.

arhiero.ro permite folosirea materialelor doar în interes personal, informaţional şi non-comercial.

5. Acceptarea termenilor şi condiţiilor
Website-ul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website aţi luat la cunoştinţă şi sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile prezentate în această pagină.

6. Politica de confidenţialitate
Toate informaţiile furnizate de utilizatori sunt şi vor rămâne confidenţiale;

arhiero.ro nu va folosi aceste informaţii decât în scop personal;

arhiero.ro nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor, pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.